Як козачки куліш варили….
14 жовтня - День захисника́ України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського Козацтва.
Напередодні свята
дівчата 9-В вчились варити куліш.
Пропонуємо наш
рецепт:
Фарш свинячий- 1кг.,
Тушонка пташина - 1
л.,
Булгур (крупа) - 1.8
кг,
Морква (нарізана
кубиком) -200 гр.,
Пастернак (нарізаний
кубиком) -200 гр.,
Перець солодкий
червоний (нарізаний кубиком) -200 гр.,
Сіль та спеції - за
смаком!
Гарний настрій і позитивні
думки - без обмежень!
Немає коментарів:
Дописати коментар